Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 75:73

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 75:73

Prava košarkaška predstava viđena je u Novom Sadu gde su se sastale ekipe Stara i Sloge.Utakmica je od samog početka pa do njenog kraja bila neizvesna, ekipe su se konstanto smenjivale u vođstvu da bi na kraju uz malo sreće utakmica pripala ekipi Stara.Mitar Ačanski je pogodio trojku na 11 sekundi do kraja posle lošeg izvođenja auta ekipe Sloge za 75:73,što se ispostavilo i kao konačan rezultat utakmice.Najbolji pojedinac na utakmici bio je igrač Sloge, Stančević Filip, koji je postigao 27 poena, kod gostiju još i istako Kovačević Veljko koji je postigao 16 poena i imao 11 skokova.U ekipi Stara bolji od ostalih je bio Stefan Šapić 17 poena, pratili su ga još Dušan Višnjić sa 10 i Mitar Ačanski sa 11 poena.
Nikola Dulejan, Jako teška utakmica za nas , potpuno zasluženo bi bilo da je ekipa Sloge odnela pobedu . Nismo bili u fokusu 30 minuta utakmice, izgubljenih 20 lopti je moglo biti kobno po nas. Čestitam mojoj ekipi na borbi i hrabrosti u završnici utakmice. Mi se okrećemo sledećem protivniku , ekipi Sloge i kolegi Đorđeviću želim svu sreću u nastavku takmičenja.
Stefan Šapić, Čestitke protivničkoj ekipi na fer i korektnoj borbi,bilo je gusto do samog kraja gde je prevladala naša želja i borba za pobedom.
Saša Đorđević, Odlična borbenost obe ekipe , zasluženo bi bilo da je i jedna i druga ekipa pobedila. Bili blizu smo ali je ovog puta ekipa Stara imala više sreće . Želim im svu sreću u nastavku takmičenja.
Stančević Filip, Česitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri . Mi se okrećemo sledećem protivniku.

More in Aktuelno