2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Star, 66:69

2.MLS, Hercegovac – Star, 66:69

Zaslužena pobeda ekipe Stara na gostovanju u Gajdobri. Mnogo bolje otvaranje meča gostiju, koji su na startu meča poveli 11:0, prednost su uvećavali, u jednom momentu prvog poluvremena vodili čak 21 poen razlike (40/19). U drugom poluvremenu domaća ekipa izlazi na teren dosta angažovanije i gostima iz Novog Sada dopušta svega osam poena u trećoj četvrtini. U 4/4 u jednom momentu čak i preuzima vođstvo, nakon čega iskusna ekipa Stara opet pravi preokret, ali se na kraju ipak ulazi u neizvesnu završnicu gde su gosti imali više koncentracije i odnose pobedu rezultatom 66:69. Najbolji u domaćoj ekipi bio je Janjić sa 20 poena, dok su se kod gostiju istakli najiskusniji igrači, Savić sa 21 poenom i Mijatović koji je postigao 19 poena.
Radomir Kisić, Loš ulazak u meč koštao nas je pobede. Teško je celu utakmicu juriti rezultat. Opet smo igrali bez Stojačića i Brankovića koji su nam vrlo važni igrači. Okrećemo se mnogo važnijoj utakmici za nas narednog vikenda u Zemunu.
Dejan Janjić, Čestitam gostima na pobedi, utakmica nije imala neki rezultatski značaj. Sada nam sledi mnogo bitan meč u Zemunu.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojim momcima na pobedi, ekipa Hercegovca je imala svoje probleme zbog izostanka nekih igrača, mi smo to iskoristili na najbolji način i pobedili. Ovo je bitna pobeda za nas pre svega sa psihološkog aspekta.
Danilo Mijatović, Čestitam mojoj ekipi na pobedi, a ekipi Hercegovca želim puno sreće u nastavku sezone.

More in 2.MLS