Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Srbobran, 103:95

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Srbobran, 103:95

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Zečević Branko, Čestitam mojim devojkama na pobedi. Izuzetno teška utakmica za nas. Dobro smo se borili celu utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo dosta bolju kolektivniju odbranu odigrali, i u napadu dosta pogađali. Spremamo se za dalje i nadamo se boljem rezultatu.
Filimonović Sonja, Utakmica je bila veoma teška, ali zbog naše dobre igre dobili smo nakon produžetka. Čestitam ekipi Srbobran na dobroj igri. Nadamo se još boljoj igri.
Šubić Slobodan, Ovo je bila jedna prava takmičarska utakmica. Mislim da je prvo poluvreme išlo u našu korist, u drugom poluvremenu smo napravili mali pad, što ćemo malo više analizirati. Čestitao bih Radničkom na pobedi. Bili su bolji rival, pogotovu u tom drugom poluvremenu gde su napravili razliku i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva.
Tisa Šučurović, Odigrali smo jako prvo pluvreme, kao i ekipa Radničkog i borili se koliko smo mogli, ali smo u drugom poluvremenu nastavili borbu, i na kraju nismo uspeli da pobedimo. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno