Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Borac,

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Borac,

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mojim igračima sam rekao u svlačionici da sam ja ponosan na ono što smo odigrali danas i to sa jednom od najboljih ekipa u kadetskoj konkurenciji. Odigrali smo jednu vrhunsku utakmicu možda, kako kolega trener iz Borca kaže i na višem nivou nego što je to kadetska liga.
ĐORĐE SIMIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Dobro smo počeli utakmicu ali protivnička ekipa je stigla u jednom trenutku – 12 koji su imali. U drugom poluvremenu njihov ofanzivni skok je presudio meč. Čestitam ekipi Borca na pobedi.
VLADIMIR ZLATANOVIĆ TRENER KK BORAC, Jako dobra utakmica mislim i kolega isto koji je vodio ekipu Dinamika da je ovo bila utakmica iznad nekog kadetskog uzrasta stvarno su ova deca pokazala odličan individualni kvalitet koji su pretočili u neke zamisli trenera ali opet to završava na jednu loptu. Mi smo u jednom trenutku gubili 12 razlike ali uspeli smo da pokažemo karakter da se vratimo i pogodimo neke bitne šuteve. Ovo je za nas bitna pobeda obzirom da više od pola tima nastupa i za naš juniorski tim i bili su na juniorskom ABA turniru tako da posle nekih 5 utakmica u 4 dana mislim da su danas dali svoj maksimum i da smo mi danas zasluženo slavili.
PAVLE NIKOLIĆ IGRAČ KK BORAC, Iako smo se dobro spremili za ovako tešku utakmicu protiv Dinamika u prvom poluvremenu vidljivo je bilo da nismo ispoštovali neke dogovore iz svlačionice. U drugom poluvremenu smo uspeli da stignemo zaostatak i na kraju i da pobedimo.

More in Aktuelno