2.MLS

2.MLS, Beovuk 72 – Spartak Office shoes, 74:81

2.MLS, Beovuk 72 – Spartak Office shoes, 74:81

Beovuk odlicno ulazi u utakmicu I u 1/4 uspeva da parira znatno isusnijem protivniku. Ekipe se smenjuju u vodjstvu I na kraju cetvrtine Spartak ima malu prednost 23-21. U toku 2/4 Spartak uspeva da nametne znatno cvrscu igru u odbrani I uspeva da se odlepi I na kraju prvog poluvremena rezultat je 45:37 u korist Spartaka. U drugom poluvremenu Spartak konstantno vodi sa 10 do 15 razlike Beovuk pokusava da se vrati u utakmicu preko izuzetno raspolozenog Popovica ali nikako ne uspeva u toku 3/4 da isparira mnogo iskusnijoj ekipi. Ovog puta Beovuk se nije predavao I uspeo je u 4/4 da smanji rezultati da ublazi poraz. Bez obzira na poraz na kraju Beovuk moze biti zadovoljan krajnjim rezultatom 74:81 bolji od ostalih u ekipi Beovuka bio je Popovic sa 31 poenom I 11 skokova a pratio ga Miloseviic-Jaric sa sjajnim ucinkom 9 poen 8 skokova 9 asistencija a kod gostiju iz Subotice bolji od ostalih bio je Danilovic sa 28 poena I 11 skokova.
Rajko Mirkovic, Mi danas mozemo biti zadovoljni prikazanom igrom.Parirali smo u toku citave utakmice i ovakva igra obecava bolji rezultat u nekim narednim utakmicama. Cestitam protivniku na pobedi i fer i korektnoj igri.
Ljubo Popovic, Cestitam ekipi Spartaka na pobedi,fer i korektnoj igri. Mi smo uspeli da odigramo dobru utakmicu i pokazemo da rezultat iz Subotice nije bio realan. Okrecemo se utakmici sa Napretkom,koja je za nas vrlo bitna.
Srecko Sekulovic, Kontrolisali smo utakmicu svih 40 minuta i na kraju sigurna pobeda. Cestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
Aleksandar Zivojin Danilovic, Zasluzena pobeda Spartaka kontrolisali smo igru citav mec. Cestitam protivniku na fer I koretnoj igri.

More in 2.MLS