Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda, 106:77

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda, 106:77

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe KK Radniči 1950
Todorović Igor, Čestitam mojim mocima na fantastičnoj utakmici. Pametna igra u napadu gde smo sveli greške i izgubljene lopte na minimum, požrtvovana igra u odbrani koja nam je omogućila lagane poene u kontri i uspeli smo da od poluvremena igramo mirne glave bez rezultatske neizvesnosti i uživamo u igri. Zbog toga su neki igrači koji manje igraju dobili priliku da pokažu šta znaju i odigraju više minuta nego inače.
Živanović Vuk, Čestitam mojim saigračima na pobedi i odličnoj igri. Već u prvom poluvremenu smo uspeli da se odvojimo dosta rezultatski i samo vremenom povećavamo razliku. Dobra odbrana koja nam je dala samopouzdanje za napad gde smo pogađali i za 2 i za 3 poena sa odličnim procentom koji nam je omogućio ovoliku razliku na kraju utakmice.
Marić Vladimir, Čestitam ekipi Radničkog na fantastičnoj igri i u potpunosti zasluženoj pobedi. Mučili smo se od samog starta i sa skupljanjem u odbrani is a građenjem našeg koša, gde su uspeli da nam daju veliki broj laganih poena i dobiju bacanja. Dosta promašaja sa linije za tri poena, dosta nesigurna igra u prenosu lopte nas je koštala pobede na ovoj utakmici.
Matić Čedomir, Loše smo otvorili utakmicu. Trebali smo bolje da odigramo odbranu. Protivnik je bio kvalitetniji i bolji danas. Protivnik je zasluženo pobedio utakmicu. Spremamo se za sledeću utakmicu da probamo da greške smanjimo što je više moguće i da probamo da odigramo kako treba.

More in Aktuelno