1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Duga, 71:45

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Duga, 71:45

Duel neravnopravnih protivnika. Očigledno je bilo da tim iz Šapca drastično oslabljen ne može da se nosi sa ekipom iz Novog Sada. Gošće su imale vođstvo samo na startu meča (1:4), da bi Vojvodina serijom 10:2 stekla vođstvo koje se kasnije samo uvećavalo. Potpuni raspad u igri Duge zbio se u drugoj četvrtini kada je domaća ekipa došča do plus 31 (41:10) i to nako serije od 23:0. Već tada je bilo izvesno da bodovi sigurno ostaju u Novom Sadu. U drugom poluvremenu Vojvodina 021 je stigla i to plus 37 (66:29), a onda je ritam igre opao, domaći trener dao je šansu igračicama iz omladinske škole i Duga je uspela da koliko – toliko ublaži poraz.
Aleksandar Jovanović, Potpuno zaslužena pobeda mog tima. Devojke su odigrale 35 minuta kvalitete odbrane i defanzivnog sjkoka i ispoštovale su većinu stvari koje smo dogovorili u svlačionici. Takođe, sikoristile su i činjenicu da je Duga bila oslabljena, pre svega na poziciji 4. Mislim da smo na dobrom putu da prevaziđemo krizu.
Lena Radulović, Bitna utakmica za nas. Ušle smo koncentrisano i ajko sa jasnom idejom šta hoćemo i kako to da ostvarimo. U početku nas šut nije služio, ali kasnije je i to došlo na svoje mesto i zasluženo smo stigle do ubedljive pobede.
Vuk Stepanović, Čestitke domaćinu na zasluženoj pobedi. Mi smo došli u juniorsko – kadetskom sastavu, jer imamo velikih kadrovskih problema. Naprosto, naša deca nemaju kvalitet i iskustvo za ovaj rang takmičenja.
Dunja Prodanović, Previše smo oslabljene da bismo pružile ozbiljniji otpor ekipi kao što je Vojvodina. Čestitam im na pobedi.

More in 1.ŽLS