Aktuelno

RODA JLS, Actavis Academy – Partizan NIS, 49:89

RODA JLS, Actavis Academy – Partizan NIS, 49:89

Milan Petrović, Aktavis Akademija, Čestitao bih gostujućoj ekipi na pobedi. Bili su bolji danas, agresivniji, nadskakali su nas, imali smo previše grešaka. Možda jedna od loših utakmica koje smo odigrali ove sezone. Idemo dalje, utakmica za utakmicom, nadamo se da ćemo naredno kolo u Nišu imati bolji rezultat.
Milan Miljković, Aktavis Akademija, Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri. Bili su bolji, agresivniji i to je odlučilo o daljem nastavku meča i rezultat je takav kakav jeste. Idemo dalje, gostujemo u Nišu sledeće nedelje i tu očekujemo pobedu.
Djordje Jovičić, Partizan, Mislim da su presudili ofanzivni skokovi, napravili smo dobru kontrolu lopte. Uspeli smo da nametnemo ritam posle druge četvrtine. Prva četvrtina je bila u egalu i utakmica je prelomljena ritmom i ofanzivnim skokom. Zahvaljujem se domaćinima na gostoprimstvu. Idemo dalje, okrećemo se drugim utakmicama,lige su dugačke i biće dosta ovakvih utakmica.
Bogdan Zagradjanin, Partizan, Znali smood samog starta da će utakmica biti teška, da će Aktavis odmah prići, da neće biti lako, ali smo uspeli da se izborimo sa tim. Trudili smo se da odradimo zadatke koje nam je trener dao i na kraju smo se izborili i da dodjemo do zaslužene pobede.

More in Aktuelno