Aktuelno

RODA JLS, Star – Borac, 76:84

RODA JLS, Star – Borac, 76:84

Obe ekipe ulaze šuterski raspoloženo u 1/4 i rezultat ove četvrtine iznosi 25/26 koju minimalno dobija ekipa Borca. U 2/4 igra se egal i rezultat ove četvrtine iznosi 22/22. Nakon pauze ekipa Borca u ¾ prikazuje mnogo agresivniju igru u odbrani a domaća ekipa Stara ne uspeva da odgovori ekipi Borca i ovaj deo igre pripao je gostima, rezultat ove četvrtine 6/17 za Borac. Domaća ekipa Stara popravlja svoju igru u 4/4 pre svega presing odbranom i uspeva da smanji razliku i dobije ovu četvrtinu rezultatom 23/19 ali ne dovoljno da stigne ekipu Borca koja pobeđuje u ovoj utakmici. Najbolji igrač u ekipi Borca je bio Luka Andrić koji je postigao 22 poena i imao 13 skokova a u ekipi Stara najbolji je bio Vuk Kovijanić koji je postigao 27 poena.
Mile Medaković, Zaslužena pobeda gostujuće ekipe, utakmica je bila odlična , mi nismo bili koncentrisani na kraju utakmice napravili smo par grešaka i to nas je koštalo rezultata. Čestitam protivniku na pobedi.
Vuk Kovijanić, Čestitam ekipi Borca na pobedi, dobra utakmica pogotovo smo dobro igrali u prvom poluvremenu dobro smo trčali i pogađali šuteve ali u drugom delu utakmice smo stali i ekipa Borca je to iskoristila i do kraja utakmice iskontrolisala prednost i pobedila.
Miloš Pejanović, Čestitam ekipi Stara i mojim igračima na pobedi, očekivano teška utakmica, toga smo se i pribojavali. U drugom poluvremenu bolji pristup u odbrani to nam je dalo rezultat. Mi jesmo bili favoriti ali svaka čast ekipi Stara na borbi.
Luka Andrić, Čestitam ekipi Stara na utakmici, što se nas tiče nismo baš ušli u utakmicu onako kako smo želeli, što pokazuje podatak da smo na poluvremenu primili 50 poena ali zato smo uspeli u 3/4 da svedemo protivnika na samo 6 poena i da iskontrolišemo utakmicu do kraja i pobedimo.

More in Aktuelno