Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 79:53

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 79:53

U prvoj četvrtini gledali smo tesnu utakmic, sa dosta grešaka u obe ekipe. U drugoj četvrtini domaća ekipa je odigrala odbranu sa dosta više koncentracije iz čeka su usledili laki poeni. Na veliki odmor domaće su otišle rasterećeno sa 16 poena razlike. U nastavku ekipa Koraća igra odlučno, tandem Nestorov –Lazarević funkcioniše odlično i prednost konstantno raste. Gošće su pokušavale da se vrate u utakmicu, pogađale su za 3 i imale dobre momente ali to nije bilo doboljno protiv iskusnije ekipe Koraća.
Ratković Jovica, Uvek teška prva utakmica prvenstva. Protiv veoma nezgodne ekipe Kraljeva, koja će sigurno zauzeti visok plasman u ovogodišnjoj kadetskoj ligi Srbije. Posle nervoznog početka i ne baš dobre koncentracije, u drugoj četvrtini smo podigli nivo agresije i koncentracije i napravili malo osetniju prednost koja je u drugom poluvremenu rasla. Dobar odgovor mojih igračica posle ne baš dobre prve četvrtine, međutim na kraju moram biti zadovoljan pobedom i čestitati svojim igračicama na dobroj igri a ekipi Kraljeva poželeti puno sreće u nastavku sezone.
Jelena Lazarević, Danas smo zabeležili prvu pobedu u jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije i nadam se da ćemo nastaviti ovako pobednički niz. Odigrali smo jaku utakmicu orotiv devojaka iz Kraljeva. U prvoj četvrtini je bio egal, ali prvenstveno dobrom odbranom smo uspele da damo jak otpor i da preokrenemo utakmicu u našu korist. Čestitala bih protivnočkoj ekipi na fer i poštenoj igri. Mi idemo dalje i spremamo se za narednu utakmicu.
Bajić Tamara, Prvo bih čestitala ekipi Koraća na zasluženoj pobedi. Ušli smo dobro u utakmicu, posle toga smo ušli u neku nervozu, pad koncentracije, nismo ispoštovali neke zadatke, ekipa Koraća je stvarno dobro odigrala celu utakmicu i ovom prilikom im čestitam na tome, i u narednom periodu sve najbolje želim.
Vasiljević Andrea, Dobro smo ušli u u utakmicu, u drugoj četvrtini smo dosta pali dok je ekipa Koraća bila bolja, u trećoj smo se podigli i u četvrtoj. Nismo poslušali trener, imamo dosta grešaka. Čestitam ekipi Koraća.

More in Aktuelno