Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic VIP PAY, 65:75

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic VIP PAY, 65:75

U prvoj četvrtini mnogo bolja igra Dinamika pre svega u odbrani koju gostujuća ekipa dobija rezultatom 12/23, u drugoj četvrtini domaća ekipa Stara popravlja igru u napadu ali ne dovoljno i ovu četvrtinu dobija ekipa Dinamika rezultatom 16/18. U trećoj četvrtini se igra egal i ekipa Stara dobija ovaj deo igre rezultatom 20/19, u četvrtoj četvrtini ekipa Stara pokazuje bolju igru pre svega u napadu i dobija ovu četvrtinu 17/15 ali ne dovoljno da se stigne razlika iz prve i druge četvrtine koja je pripala ekipi Dinamika koja dobija ovu utakmicu. Od pojedinaca na meču istakli su se igrač Dinamika Bubanja Vukašin koji je ubacio 15 poena i imao 9 skokova i bio MVP utakmice a u domaćoj ekipi Stara najefikasniji je bio Višnjić Uroš koji je postigao 15 poena.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Dinamika na pobedi, moji momci su loše ušli u utakmicu, bez koncetracije. Probudili su se u 3 i 4 četvrtini ali ne dovoljno da promenimo tok utakmice u našu korist. Okrećemo se sledećem protivniku u nadi da ćemo ispraviti pristup utakmici i greške koje smo pravili, kako bi igra bila bolja.
Uroš Višnjić, Čestitam ekipi Dinamika na pobedi, mi smo jako loše odigrali prvu četvrtinu, nismo ispunili dogovor pre utakmice i to nas je koštalo krajnjeg rezultata. Uspeli smo da popravimo igru u 3 i 4 četvrtini ali ekipa Dinamika je uspela da zadrži prednost i pobedi nas.
Milan Josić, Izuzetno sam zadovoljan posle prvog kola i ostvarene pobede. Mi nismo znali kakav je protivnik a i ovo je prva utakmica u ligi i nadam se da će već sledeća utakmica biti bolje pripremljena. Vodili smo tokom cele utakmice i na kraju slavili.
Vukašin Bubanja, Ekipa Stara je u drugom poluvremenu pokušala agresivnijom igrom u odbrani i napadu da sustigne našu prednost iz prvog dela igre ali smo mi uspeli da održimo prednost i pobedimo.

More in Aktuelno