2.MLS

2.MLS, Star – Hercegovac, 78:85

2.MLS, Star – Hercegovac, 78:85

u prvoj četvrtini domaća ekipa Stara stiče blagu prednost i dobija ovaj deo igre 27:23, u drugoj četvrtini igra se egal i ovu četvrtinu dobija ekipa Hercegovca 16:18 i spušta blagu prednost domaće ekipe. Nakon pauze domaća ekipa pre svega šutem za tri poena stiče blagu prednost. U poslednjoj četvrtini ekipa Hercegovca uspeva da smanji prednost domće ekipe i u poslednja 3 minuta meča dolazi do prvog vođstva na utakmici i uspeva da savlada ekipu Stara. Najefikasniji igrač na utakmici je bio Danilo Mijatović igrač Stara koji je postigao 31 poen u domaćoj ekipi se još istakao i Uroš Banjac koji je postigao 17 poena a u ekipi Hercegovca najbolji su bili Strahinja Stojačić 20 poena i Predrag Radovanović 17 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Hercegovca na pobedi. Ne mogu ništa da zamerim mojim igračima, dali su sve od sebe . Okrećemo se narednom meču protiv ekipe Radnika.
Danilo Mijatović, Derbi protiv Hercegovca se pokazao da možemo da se nosimo sa ekipama koje pretenduju za viši rang takmičenja. Relativno mlada ekipa i nedostatak iskustva dešava nam se da negde već dobijene utakmice gubimo u zadnjim minutima meča, ali sam siguran da će nas te greške naterati da rastemo kao ekipa.
Radomir Kisić, Jako teška utakmica za nas, ušli smo malo opuštenije što se videlo rezultatom prve četvrtine u kojoj smo primili 27 poena i napravili samo jedan faul. U nastavku smo bili agresivniji u odbrani i konkretniji u napadu i tako uspeli da završimo utakmicu kako smo želeli. Čestitao bi ekipi Stara na dobroj utakmici i poželeo sreću u nastavku takmičenja.
Strahinja Stojačić, Čestitam mojim saigračima na pobedi i dobroj utakmici, ekipa Stara je pružila odličnu igru i želim im sreću u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS