2. ŽLS

2.ŽLS, Mileševka – Rudar 1903, 87:55

2.ŽLS, Mileševka – Rudar 1903, 87:55

Mileševka je od samog početka utakmice stavila do znanja protivničkoj ekipi da želi pobedu. Prednost domaće ekipe je rasla iz minuta u minut tako da je trener domaće ekipe konačno imala priliku da odmori svoju najbolju igračicu Natašu Bučevac /uz indeks 58/ koja je iz igre izašla na 2,3 minuta pre kraja treće četvrtine i nije se u igru vraćala do kraja utakmice. Priliku da igraju su dobile sve igračice kako u domaćoj ekipi tako i kod gošći. U gostujućoj ekipi istakla se Milojević. Početkom četvrte četvrtine povredila se Polovina pa je uz aplauze publike, koja se polako vraća na tribine, napustila teren. Kod domaćina istakla se i Dragutinović sa postignutih 17 poena kao i mlada Zejak 11 poena.Već sledećeg vikenda Mileševku očekuje teško gostovanje u Bačkoj Topoli dok ekipa iz Bora dočekuje Radnički iz Beograda.
Nada Cmiljanović-Žunić, Zadovoljna sam rezultatom ali ne mogu biti zadovoljna igrom pogotovo igračica koje su ušle sa klupe. Umesto da pokažu više htenja one su krckale prednost koju je stekla startna petorka, ne može se sa takvim odnosom prema igri igrati ova liga.No, bitno je da smo pobedile pred teško gostovanje u Bačkoj Topoli. Brine me povreda Polovine i to da li će uspeti da se oporavi do utakmice sa Topolčankom. Sledi nam prilično težak raspored utakmica.Zahvaljujem protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i ponašanju cele ekipe, želim im dobro zdravlje i puno sreće u nastavku prvenstva.
Nataša Bučevac, Sigurna igra od samog starta utakmice uticala je i na sam rezultat, razlika je rasla iz minuta u minut. Nadam se da nastavljamo u istom ritmu a ekipi Bora puno sreće u nastavku sezone.
Dejan Jakovljević, Čestitke ekipi Mileševke iz Prijepolja na zasluženoj pobedi i veliko hvala na izvanrednom gostoprimstvu. Želim im puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.

More in 2. ŽLS