2. ŽLS

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Mileševka, 63:66

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Mileševka, 63:66

Duel „mladosti“ protiv iskustva završio se pobedom iskusnije ekipe Mileševke. Utakmica sa dosta preokreta, igralo se u serijama. Ekipa Mileševke je bolje otvorila utakmicu, početkom druge četvrtine stekla 10 poena prednosti. Od polovine druge četvrtine ekipa Novosadske ŽKA, agresivnom igrom vođena od strane Sofije Ždrnje, preokreće rezultat i dolazi do najveće prednosti od 9 poena. Do kraja utakmice ekipa Mileševke, predvođena iskusnom Natašom Bučevac i mladom Tijanom Zejak, preokreće rezultat i u neizvesnoj penal završnici odnosi pobedu iz Novog Sada.
Milan Ivanić, Čestitam ekipi Mileševke na pobedi, kao i mojim iračicama na borbenosti i zalaganju. Mlada smo ekipa i tako smo i igrali ali i grešili. Čeka nas još dosta rada da bi došli na željeni nivo igre i rezultata. Ekipi Mileševke čestitam još jednom i želim uspešan nastavak sezone.
Sofija Ždrnja, Čestitam ekipi Milešeke na pobede, bile su skoncentrisanije u završnici i zasluženo pobedile. Igrali smo jako dobro u većem delu utakmice, ostaje žal za ispuštenom pobedom.
Nada Cmiljanović-Žunić, Utakmica je bila dobra, prava prvenstvena, na kojoj bi nam pozavidele i mnoge prvoligaške ekipe. Borbenost na obe strane. Možda je ekipa ŽKA bila agresivnija ali su moje igračice uspele da sačuvaju mirnu glavu i sasvim zasluženo pobede. Obzirom na pređen dalek put, odajem priznanje svojim igračicama a igračicama ŽKA želim puno sreće u nastavku prvenstva.
Nataša Bučevac, Čestitke ekipi ŽKA na borbenosti, pokazali su kako treba da igra mlada ekipa ali u ovom slučaju iskustvo je pobedilo.Cela utakmica je bila u egalu, mi smo prelaskom na zonsku odbranu ѕbunili protivnika i u neizvesnoj završnici rešili meč u svoju korist.

More in 2. ŽLS