Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Ras, 57:77

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Ras, 57:77

Tokom prve deonice viđena je egal utakmica. Međutim,ekipa Rasa odlučujuću prednost napravila je drugoj četvrtini koju s gošće dobile rezultatom 10:30. Devojke iz Partizana nisu imale odgovor na uigran napad i čvrstu odbranu ŽKK Ras i na odmor se otišlo pri vođstvu ŽKK Ras rezultatom 23:47. Nisu uspele domaće igračice ni u nastavku da pronađu odgovor za igru ekipe Ras i da uvedu utakmicu u neizvesnu završnicu, iako du odigrale egal treću četvrtinu, to im nije bilo dovoljno. Na kraju su gošće trijumfovale rezultatom 57:77.
Ivan Vasilijević, Čestitao bih ekipi Rasa na odličnoj partiji. Na ovoj utakmici je presudilo što smo ušli bez energije. Ja ću preuzeti potpunu odgovornost za to, jednostavno ekipa nije imala energije, a verovatno i nedostatak motiva jer ova utakmica nije imala rezultatski značaj. To ipak nije smelo da se dogodi, odgovornost je na treneru jer nisam uspeo da ih probudim. Na momente smo pokazali da možemo da igramo, ali su to bili samo momenti. Nadam se da ćemo u poslednjem kolu pobediti, da se pobedom oprostimo od ovosezonskog takmičenja.
Teodora Veselinović, Želela bih da čestitam ekipi Rasa ma pobedi s druge strane mi smo igrali totalno bez energije i dekoncentrisano. Nismo mogle da pogodimo otvorene šuteve to se odrazilo i na rezultat kasnije. Nadam se da ćemo u poslednjoj utakmici to popraviti.
Dragiša Stamenković, Igrali smo dupli program, seniorsku i kadetsku ligu. Prestali smo sa seniroskom, devojke su se odmorile i mislim da je to glavni razlog ove pobede.
Marta Bajić, Zadovoljna sam našom igrom. Lepo smo se dodavale išle na skok. Mislim da je presudilo i to što smo se odmorile nakon što smo imale nekoliko utakmica nedeljno.

More in Aktuelno