Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 112:83

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 112:83

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Dobra utakmica kao poslednja u ligaškom delu uspeli smo da se kvalitetnoj ekipi Slobode revanširamo za poraz koji smo kod njih imali. Ekipa je danas bila jako raspoložena sa 17 ubačenih trojki, dobra odbrana rastrčani samo možemo da budemo zadovoljni.
DAVID GALIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih ekipi Slobode na dobro odigranoj utakmici nama je ova pobeda mnogo značila za dalji plasman na tabeli jer jako je bitno na koga ćemo se ukrstiti na finalnom turniru. Čestitao bih svojim saigračima i stručnom štabu na dobro odrađenom poslu spremali smo se za ovu utakmicu.
BRANKO KNEŽEVIĆ TRENER KK SLOBODA, Prvo bih čestitao ekipi Dinamika na potpuno zasluženoj pobedi bili su danas stvarno fenomenalni mi smo im dosta pomogli u svemu tome, mora se ići dalje nama opet ide utakmica za tri dana isto mnogo bitna kao i ova pa na kraju da vidimo koji ćemo biti na tabeli i na koga ćemo ići u četvrtfinale i na kraju u suštini će se cela sezona spakovati u to četvrtfinale.

 

More in Aktuelno