2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 67:60

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 67:60

Fer i korektna utakmica, ravnopravna borba. Gostujućoj ekipi je pripala prva i četvrta četvrtina. Domaćoj ekipi je pripala druga i treća. Istrajnija domaća ekipa zasluženo dolazi do pobede.
Petar Arsenović, Čestitke devojkama na pobedi i ako smo došli jako teško do ove pobede. Sam naš ulazak u utakmicu je bio jako loš i osiromašen u napadu. Imali smo jako mnogo promašenih šuteva. Nismo se snašli na njihovoj polovini terena. Za zonsku odbranu je trebalo puno vremena da se adaptiramo. Zonskom odbranom se razbijaju neki šutevi spolja. Nismo danas imali raspoloženu Violetu Vasiljević. Ona je naš prvi šuter, koja danas nije bila dovoljno šuterski raspoložena. U drugoj četvrtini smo uspeli da se vratimo i da napravimo neku mnalu prednost. Renjću čnjtvrtinu uvek otvaramo jako loše i sa 6 plus, dozvolili smo da protivnik povede pola koša. Uzeli smo taj aut i uspeli uz zonsku odbranu da zaustavimo njihov napad. Nismo uspeli da zaustavimo njihovu igračicu sa brojem 9. Uzela nam je previše lopti u skoku. Danas nismo uspeli da kontrolišemo skok. Danas nam je ovo 7 pobeda i ispunili smo zacrtani cilj. Obezbeđen je opstanak u Drugoj ženskoj ligi Srbije. Predstoji nam još jedna utakmica protiv Radničkog. Probaćemo što bolje da je odigramo. Prethodnu sezonu smo jako loše odigrali, što znači da su nam igračice napredovale. Nadam se da ćemo već sledeću sezonu uz neka pojačanja biti tim koji će biti respektovan od svih protivnika.
Valentina Vasiljević, Svakako bitna pobeda za nas koja nema neki rezultatski značaj, jer smo ostvarili naš primarni cilj a to je opstanak u ligi. Pobeda je bitna za bolje mesto na tabeli. U skoku smo bile dosta lošije, imale smo dosta propusta u napadu ali smo zasluženo ostvarile pobedu.
Slobodan Subić, Borbena utakmica sa obe strane, fer i korektna utakmica koja je imala neku draž, jer se videlo da su obe ekipe podjednako kvalitetne. U nekim momentima nismo odigrali pametno u završnici. Do poslednjih minuta igrali smo u tri razlike. Tri napada zaredom smo loše organizovali i rešili. Ono što je najvažnije je to da smo i mi i Ljubovija obezbedili opstanak u ligi. Čestitke vašem klubu što uspevate da opstajete u ovakvim okolnostima. Nadam se ćemo još dugo godina da se ovako srećemo jer ovde u Ljuboviji prvo imam sportske prijatelje pa tek onda rivale.
Jelena Curaković, Čestitke protivničkoj ekipi na pobedi. Bila je nepravda, imale smo veću želju i borbu za pobedom i od samog starta smo bile dominantnije. Mislim da je sto se tiče suđenja bilo navijanja ali u svakom slučaju čestitam na pobedi.

[envira-gallery id="20860"]

More in 2. ŽLS