Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Sloga Elite, 85:71

RODA JLS, Smederevo 1953 – Sloga Elite, 85:71

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“SMEDEREVO 1953“ pružila odličnu partiju i više nego zasluženo pobedila ekipu SLOGE ELIT.
Ivan Mijatović, Igramo sve bolje pa otuda i nečuda što smo vezali drugu pobedu kod kuće.Imamo igrače koji mogu u budućnosti da pokažu i ozbiljniji nivo.Sve je bilo na visokom nivou,osim poslednje deonice kada je došlo do opuštanja što je i shvatljivo za njigove godine.Bila je ovo prilika da pružim šansu i onima sa manjom minutažom,a očekujem da do kraja ostvarimo bar još jednu pobedu.
Nemanja Nikolić, Pružili smo jednu od boljih partija i osećaj je prelep.Odlično smo odigrali odbranu,imali smo i uspešnu realizaciju,a da nismo popustili u poslednoj deonici,bili bi još ubedljiviji.Trudićemo se da ovako dobro odigramo i naredne mečeve,posebno protiv rivala iz donjeg doma.
Igor Veljković, Čestitam kolegi i prijatelju ivanu Mijatoviću na zasluženoj pobedi Smedereva.Možda smo mogli i bolje,ali je domaćin imao bolji skok.Presudilo je i njihovo iskustvo,pre svih Nikolića i Milovanovića.
Luka Todosijević, Dobro smo otvorili utakmicu,ali smo u drugoj četvrtini imali mnogo promašenih šuteva.Za razliku od nas domaćin je pogađao trojke i napravio ogromnu razliku.Uz to su imali i više ofanzivnih skokova i na kraju zasluženo slavili zbog čega zaslužuju čestitke.

[envira-gallery id="20786"]

More in Aktuelno