Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Konstantin, 79:58

TRIGLAV KLS, Star – Konstantin, 79:58

U prvoj četvrtini igra se egal i rezultat iznosi 18:17 za ekipu Star. U drugoj četvrtini domaća ekipa Stara mnogo bolje igra u odbrani i skokovima u napadu pravi prednost i dobija ovu četvrtinu 19:9. U trećoj četvrtini ekipa Konstantina je u naletu i  smanjuje prednost ekipe Stara i rezultat u ovoj četvrtini iznosi 22:19. Poslednja četvrtina pripada ekipi Stara i rezultat ove četvrtine je iznosio 20:13. Od pojedinaca na meču istakli su se igrači Stara Mateja Mandić 20 poena i 13 skokova i Mitar Bošnjaković 16 poena i 12 skokova.
Nikola Dulejan, Čestitao bih mojim igračima na pobedi i sjajnoj energiji. Ušli smo u meč skoncetrisano, ispoštovali dogovor što je rezultiralo sjajnom igrom. Ekipi I came to play  čestitam na fer i korektnoj igri mi se okrećemo sledećem protivniku.
Mateja Mandić, Čestitam ekipi Konstantina na fer igri i mojim saigračima na pobedi, ispoštovali smo dogovor i zadatke trenera i zasluženo slavili. Okrećemo se sledećoj utakmici.
Milan Tubić, Čestitam ekipi Stara na pobedi, bili su bolji u svim segmentima i zasluženo slavili. Moja ekipa nije ispoštovala dogovor.
Luka Drašković, Mnogo bolja igra domaće ekipe Stara i zaslužena pobeda, sve čestitke.

[envira-gallery id="20590"]

More in Aktuelno