Aktuelno

RODA JLS, Star – Vojvodina, 62:80

RODA JLS, Star – Vojvodina, 62:80

Ekipa Vojvodine mnogo bolje ulazi u utakmicu i dobija prvu četvrtinu rezultatom 11:24, takođe i u drugoj četvrtini bolja igra ekipe Vojvodine u kojoj je rezultat iznosio 15:21. U trećoj četvrtini ekipa Stara smanjuje prednost gostujuće ekipe pre svega boljom i agresivnijom odbranom i dobija ovu četvrtinu rezultatom 22:15, u četvrtoj četvrtini ekipa Vojvodine pokazuje bolju energiju i zalaganje i dobija ovu četvrtinu rezultatom 14:20. Od pojedinaca istakli su se kapiten Vojvodine Danilo Damjanović koji je postigao 21 poen i Agoč Stefan 24 poena u ekipi Stara najviše poena je postigao Igor Slijepčević 16 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Vojvodine na odličnoj igri i zasluženoj pobedi, mnogo bolje su ušli u utakmicu i sa većom željom za pobedom. Mi smo pokušali posle pauze da napravimo preokret ali nismo imali dovoljno snage za to. Okrećemo se sledećem protivniku i nadam se da ćemo ispraviti greške kako bi bili bolji.
Risto Dangubić, Čestitam ekipi Vojvodine na pobdi, bili su danas bolji od nas dali su svoj maksimum i zasluženo pobedili.
Aleksandar Gak, Najpre bi čestitao ekipi Stara na fer i korektnoj igri a pre svega na drugom poluvremenu gde su pokazali karakter, želim im svu sreću u nastavku takmičenja. Što se tiče naše igre mislim da smo ih skroz nadigrali u prvom poluvremenu, odbrana je funkcinisala dobro. Posle poluvremena ekipa Stara je imala svoj nalet ali uspeli smo da odbijemo taj nalet i mirno privedemo utakmicu u našu korist.
Danilo Damjanović, Mi smo vezali jako bitnu pobedu za nas u gradskom derbiju, igramo sve bolje i bolje i nadam se da ćemo nastaviti da igramo u ovakvom tempu i intezitetu do samog kraja takmičenja.

[envira-gallery id="20395"]

More in Aktuelno