2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 39:62

2.ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 39:62

Fer i korektna utakmica u kojoj su gosti pokazali da su spremnija i kvalitetnija ekipa. To se posebno videlu na početku drugog poluvremena kada je gostujuća ekipa napravila ogromnu prednost. Razlika poena u trećoj četvrtini od 20 poena(4:24) je bila nedostižna. Ekipa Kraburme je zasluženo odnela poene iz Ljubovije.
Petar Arsenović, Moram da kažem da sam prilično razočaran današnjom igrom. Objektivno oni su bolja ekipa od nas i ako danas nisu bili u kompletnom sastavu. Ono što smo dobro šuterski uradili u prethodnoj utakmici u Prijepolju, danas je potpuno izostalo. Prosto je neverovatno da za tri četvrtine damo samo 23 poena. Treću četvrtinu smo izgubili sa 4:24, gde se i napravila ta ključna razlika. Sve ostalo se svelo na rutinsku privođenje utakmice. Na kraju su i jedna i druga ekipa igrale sa rezervnim sastavom. Vrlo sam razočaran jako lošim šutem, mislim da smo podbacili u tome. Ekipa Karaburme je sve to jako dobro iskoristila, istrčavanjem u kontre i završavala lakim poenima. Mi smo mlada ekipa i to se vidi u oscilacijama u igri. Iskusniji igrači su potpuno bez treninga i to se vidi i odražava se u igri.
Valentina Vasiljević, U trećoj četvrtini smo imale ogroman pad u igri, što govori i rezultat iz te četvrtine 4:24. Imale smo dosta praznih minuta u napadu i ako smo imale dobre odbrane, nismo imale raspoloženog igrača za postizanje koševa. Pobeda ekipe karaburme je potpuno zaslužena.
Anđelka Nešić, Mislim da smo zasluženo pobedili, odigrali smo dobro utakmicu svih 12 igrača i ako smo došli oslabljeni bez dve najiskusnije igračice, ali eto, ove mlađe su iskoristili šansu. Zahvalio bih se na gostoprimstvu i poželeo bih im sreću u nastavku orvenstva.

Čestitam svojoj ekipi na dobro odigranom meču bez dve najiskusnije igračice. Na terenu smo pokazali dobru i brzu igru. Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri, koja ima dosta prostora za napredak.

[envira-gallery id="20343"]

More in 2. ŽLS