Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – I came to play Budućnost, 97:48

TRIGLAV KLS, Star – I came to play Budućnost, 97:48

Ekipa Stara mnogo bolje ulazi u utakmicu i dobija ubedljivo prvu četvrtinu rezultatom 23/9, takođe i drugu četvrtinu dobija domaća ekipa rezultatom 30/12. Ekipa Stara i posle poluvremena nastavlja u svom ritmu brzim napadom i jakom odbranom da dobije i treću četvrtinu rezultatom 18/13, ekipa I came to play ne uspeva da dobije ni poslednju četvrtinu koju takođe dobija ekipa stara rezultatom 26/14. Od igrača na utakmici istakli su se igrači Stara Vuk Kovijanić 20 poena i Aleksa Šljuka 12 poena.
Nikola Dulejan, Čestitao bih mojim igračima na pobedi i sjajnoj energiji. Ušli smo u meč skoncetrisano, ispoštovali dogovor što je rezultiralo sjajnom igrom. Ekipi I came to play čestitam na fer i korektnoj igri mi se okrećemo sledećem protivniku.
Vuk Kovijanić, Dobro smo počeli utakmicu, što se može videti po rezultatu na kraju prve četvrtine. Nastavili smo takvu igru do kraja utakmice i zasluženo slavili, čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Nenad Tomašević, Velika prednost napravljena u prvoj četvrtini koju nismo uspeli da stignemo. Sve čestitke ekipi Stara na pobedi.
Boris Penjašković, Sve čestitke protivniku na dobroj utakmici . Što se tiče nas, jako smo loše krenuli u utakmicu i na kraju izgubili.

[envira-gallery id="20282"]

More in Aktuelno