Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Srem, 55:56

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Srem, 55:56

Vrlo neizvesna i uzbudljiva utakmica do samog kraja,ekipa Hisara je ove sezone nekoliko puta igrala neizvesne završnice,ali nikako da dođe do prve pobede u sezoni.Ekipa Srema je tri trojkama u zadnjih dva minuta i preokrenula rezultat i potpuno zasluženo nose dva boda kući.
Ivan Kostić,Hisar, Igrali smo dobro celu utakmicu,ali po ko zna koji put nismo imali sreće u završnici utakmice,nama trebaju ovkve utakmice jer ekipa je mlada i treba da uči.
Cekić N,Hisar, Dale smo sve od sebe,ali nismo mogle bolje pored odličnog protivnika,nama znače ovakve utakmice,okrećemo se sledećem gotovanju i daćemo sve od sebe da ostavimo dobar utisak.
Perić Marko,Srem, Očekivao sam ovakav otpor domaćina,ekipa koja se pokazala da stvarno dobro radi i da su borbeni i bez obzira što nemaju ni jednu pobedu vrlo jaka ekipa.Mi smo uz dug put uspeli da nađemo snage i bobedimo,domaćoj ekipi želim sve najbolje u nastavku sezone.
Jelena Janković,Srem, Čestitam domaćinu na dobroj utakmici,bile smo skoncetrisanije i zasluzeno nosima dva boda kući,domaćinu zelim sve najbolje u nastavku sezone.

[envira-gallery id="20107"]

More in Aktuelno