Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Mega Soccerb, 76:70

TRIGLAV KLS, Star – Mega Soccerb, 76:70

Ekipa Stara mnogo bolje ulazi u utakmicu i dobija ubedljivo prvu četvrtinu rezultatom 33:11, ekipa Mege uspeva da poveže svoje redove već u drugoj četvrtini i dobija je 8:21. Takođe ekipa Mege pokazuje bolju igru i u trećoj četvrtini koju dobija rezultatom 17:23, tek u četvrtoj četvrtini domaća ekipa Stara prikazuje veću inicijativu i dobija je 18:15 i uspeva da pobedi. Od pojedinaca na meču istakli su se Vuk Kovijanić iz ekipe Stara koji je bio i igrač utakmice i upisao 25 poena i igrač Mege Đapa Nikola koji je postigao 17 poena.
Nikola Dulejan, Čestitao bih mojim igračima na pobedi i sjajnoj energiji, pokazali smo da možemo svakog da pobedimo. Ušli smo u meč skoncetrisano, ispoštovali dogovor što je rezultiralo sjajnom prvom četvrtinom koja je odlučila pobednika. Ekipi Mege čestitam na fer i korektnoj igri mi se okrećemo sledećem protivniku.
Vuk Kovijanić, Dobro smo počeli utakmicu, što se može videti po rezultatu na kraju prve četvrtine. Nakon toga period loše igre u odbrani što je ekipa Mege iskoristila i uspela da nas stigne. U završnici smo imali veću koncetraciju što je odlučilo pobednika u ovoj utakmici. Čestitam ekipi Mege na fer i korektnoj igri a mojim saigračima na pobedi.
Veselin Petrović, Velika prednost napravljena u prvoj četvrtini koju smo na kraju stigli i prestigli, ali je ta početna prednost bila ključna. Nismo imali snage da pobedimo, jer smo konstantno jurili veliku prednost.
Nikola Đapa, Sve čestitke protivniku na dobroj utakmici . Što se tiče nas, jako smo loše krenuli u utakmicu, dopustlil smo im da šutiraju što su oni pogađali i tako su se razigrali. Posle smo se približili ali bilo je kasno.

[envira-gallery id="19985"]

More in Aktuelno