Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Srem, 60:62

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Srem, 60:62

Fer i korektna utakmica odigrana do kraja. Dobar početak utakmice domaće ekipe koji je rezultirao 9 poena prednosti na kraju prve četvrtine.Ostale tri četvrtine su pripale gostujućoj ekipi. Jelena Janković se istakla sa najvećim brojem postignutim poenima. Iz ekipe Ljubovije se istakla Violeta Vasiljević sa postignutim 21 poenom, od toga 15 poena postignutim trojkama.
Vasić Nebojša, Pobeda nam je izmicala sve vreme od trenutka kada smo napravili neku razliku i trebali smo da držimo utakmicu u našim rukama, mi smo dopustili gostujućoj ekipi da preuzme ulogu kontrole igre. Neugodan teren za sve koji gostuju u Ljuboviji se pretvorio u teren neugodan za nas. Sami sebi smo vezali ruke, tipična dečija košarka. Kada ide ide, kada ne ide treba čupati ruke iz blata a to nismo uspeli da uradimo. S obzirom da smo od Srema izgubili i u gostima i na svom terenu, izgleda da nam oni kao ekipa ne odgovaraju. Pohvalio bih trenera koji je postavio takvu taktiku.Čestitam im na pobedi.
Valentina Vasiljević, Čestitke ekipi Srema na pobedi. Prva četvrtina je bila dobra, posle smo stale, malo je falilo za pobedu.
Marko Perić, Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu. Očekivali smo tešku utakmicu. Domaća ekipa je imala odličan šut ali mi nismo stali. Malo smo to nivelisali ofanzivnim skokom i to nam se vratilo uz malo sreće. Čestitke svojim igračicama i ekipi domaćina.
Jelena Janković, Hvala na čestitkama. Utakmica je bila teška i neizvesna do samog kraja. Mi smo ostale skoncentrisane i držale smo se dogovora iz svlačionice i pobedile.

[envira-gallery id="19696"]

More in Aktuelno