Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Partizan 1953, 49:84

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Partizan 1953, 49:84

Veoma lepa utakmica,vrlo izjednačena gošće iz Beograda su bile koncetrisanije i zasluzeno pobedile,najbolja igračica utakmice Miškić B. (Partizan 1953) je bila ne rešiv problem za domaću ekipu
Ivan Kostić,Hisar, Igrali smo dobro samo u drugoj četvrtini,Partizan 1953 je stvorio veliku prednost u prvoj četvrtini koju nismo mogli da stignemo,čestitam na fer i koreknoj igri gostiju.
Žižić Mila,Hisar, Dale smo sve od sebe,ali nismo mogle bolje pored odličnog protivnika,nama znače ovakve utakmice,okrećemo se sledećem gotovanju i daćemo sve od sebe da ostavimo dobar utisak.
Vasiljević Ivan,Partizan 1953, Čestitao bih ekipi Hisara ,drago mi je da su moje devojke,mada je to najmanje bitno zato što smo imali problema sa kovidom 19 nismo trenirali dva meseca,tako da je najbitnije da one budu zdrave.Napravili smo razliku u početku koju smo održavali do kraja.
Miškić B. Partizan 1953, Čestitam domaćinu na dobroj utakmici,bile smo skoncetrisanije i zasluzeno nosima dva boda kući,domaćinu zelim sve najbolje u nastavku sezone.

[envira-gallery id="19584"]

More in Aktuelno