Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Vojvodina 021, 58:52

U 12.kolu TRIGLAV kadetske lige ekipa Radivoj Koraća je dočekala Vojvodinu 021. Rezultatska neizvesnost pratila je ceo tok meča. Domaću ekipu do pobede je vodila Tamara Ivanović sa 22 poena i 17 skokova, a pratila je Trailović sa 12 poena. U ekipi Vojvodine 021 Selaković je postigla 13 poena , a po 12 poena Živković i Grujić.
Milica Janković, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri, na velikoj borbenosti. Nama ostaje da zbijemo redove i da probamo da popravimo stvari koje su bile loše u ovoj utakmici.
Neda Kukić, Čestitam protivničkoj ekipi na dobro pruženoj partiji i na borbi. Mi imamo mnogo grešaka koje treba da ispravimo i da se spremamo za dalje, čeka nas teška utakmica protiv ekipe Rasa, ali nadamo se pozitivnom rezultatu.
Nenad Srdić, Čestitam ekipi Koraća na zasluženoj pobedi. Borili smo se, tokom većeg dela utakmice bili smo u vođstvu, ali došlo je do pada koncentracije i fizički nismo mogli da ispratimo. Trudićemo se da u narednim utakmicama budemo sve bolji i bolji.
Andrijana Antonijević, Želela bih da čestitam protivničkoj ekipi na pobedi i borbenosti. Mi smo dale sve od sebe, borile se, ali veliki broj grešaka nas je koštao pobede. Nastavićemo dalje da radimo i nadam se uspesima u budućnosti.

[envira-gallery id="19561"]

More in Aktuelno