Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Novosadska ŽKA, 46:53

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Novosadska ŽKA, 46:53

Veoma lepa utakmica,vrlo izjednačena gošće iz Novoga Sada su bile koncetrisanije u završnici utakmice i zasluzeno pobedile,najbolja igračica utakmice Nikollić A. (Novosadska ŽKA) je bila ne rešiv problem za domaću ekipu
Ivan Kostić,Hisar, Igrali smo veoma dobro 35 minuta,ali u poslednjim trenucima utakmice nismo imali snage i Vojvodina je zasluženo pobedila, imali smo peh u drugom poluvremenu kada se naša igračica Ilić Katarina povredila i nismo imali adekvatnu zamenu za nju,čestitam na fer i korknoj igri gostiju.
Žižić Mila,Hisar, Dale smo sve od sebe,ali nismo mogle bolje pored odličnog protivnika,nama znače ovakve utakmice,okrećemo se sledećem gotovanju i daćemo sve od sebe da ostavimo dobar utisak.
Zečević M,Novosadska ŽKA, Jako zahtevna i jako nezgodna utakmica protiv jakog protivnika,dosta agesivne igre,dosta presinga,koje definitivno treba devojkama ovog uzrasta,kako bi došle do nekog nivoa za buduće dane,čestitam mojim devojkam na pobedi,a domaćinu želim sve najbolje u daljem takmičenju.
Nikolić A. Novosadska ŽKA, Čestitam domaćinu na dobroj utakmici,bili smo egal tokom cele utakmice ali smo imali sreće da pogodimo neke šuteve i zasluzeno nosima dva boda kući,domaćinu zelim sve najbolje u nastavku sezone.

[envira-gallery id="19304"]

More in Aktuelno