Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – SPD Radnički d.o.o., 87:70

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – SPD Radnički d.o.o., 87:70

Od prvog minuta ekipa Radničkog je pokazala da nije došla u Beograd na izlet, već je čvrstom i borm igrom dala do znanja domaćinu ako želi pobedu da mora da prikaže mnogo više od do sada prikazanog. Drugu četvrtinu Partizan je odigrao na višem nivou i na poluvremenu stekao prednost od 6 poena. Treća četvrtina je odigrana ravnopravno dok je u četvrtoj domaćin stekao prednodt i utakmicu efikasno priveo kraju, kada je već bila rešena i zasluđeno pobedkio.Bolji od ostalih u domaćoj ekipi bio je MVP utakmice A.Milenković i M.Krstić sa postignuta 34 poena a kod gostiju istakao se N.Filipović a pridružio mu se V.Živanović. Treba pohvaliti fer i korektan odnos obe ekipe kao i kvalitet prikazane košarke.
Bojan Simanić, Loše smo otvorili utakmicu ali sa dodatkom ozbiljnosti i požrtvovanja preveli smo rezultat u našu korist i egal igrali skoro do samog kraja kada smo rezultat povećali, kada su se gosti predali. Čestitke zaslužuju obe ekipe za prikazanu igru.
Aleksa Milenković, Utakmica je bila veoma teška i neizvesna ali je na kraju presudio naš individualni kvalite i dobra timska odbrana. Čestitao bih ekipi Radničkog na borbi i poželeo bih im sreću u nastavku takmičenja.
Bojan Erić, Čestitam ekipi Partizana na apsolutno zasluženoj pobedi. Mi smo odigrali promenljivo ali smo do zadnjih minuta imali aktivan rezultat koji nismo uspeli da realizujemo jer je ekipa Partizana u tim trenutcima za nijansu bila bolja i uspešno privela utakmicu kraju i pobedila.
Nenad Filipović, Dobro smo otvorili utakmicu i odigrali prvu četvrtinu ali smo dozvilili Partizanu da se konsoliduje i ubedljivo dobije drugu četvrtinu ni u egal trećoj četvrtini ostvarenu razliku sačuva i poveća u zadnjim minutima meča. Čestitke ekipi Partizana na pobedi a mojim saigračima na igri.

More in Aktuelno