Aktuelno

RODA JLS, Star – Crvena zvezda mts, 52:65

RODA JLS, Star – Crvena zvezda mts, 52:65

Ekipa Crvene zvezde bolje ulazi u takmicu i dobija prvu četvrtinu rezultatom 15/18, i u drugoj četvrtini gosti iz Beograda boljim skokom dobijaju i ovu četvrtinu rezultatom 9/15, tek u trećoj četvrtini domaćini ekipa Stara boljom igrom u odbrani i boljim procentom šuta uspeva da smanji prednos gostujuće ekipe i dobija ovaj deo utakmice rezultatom 18/11, ekipa Crvene zvezde u poslednjoj četvrtini ponovo konsoliduje svoje redove i dobija ovu četvrtinu 10/21 i ostvaruje pobedu. Od pojedinaca na meču istakli su se igrač Crvene zvezde Branković Filip 24. poena koji je bio igrač utakmice i u Staru Dangubić Risto 14 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Čestitam svojim momcima na dobroj utakmici, velikoj energiji i borbi ali mislim da sa dvadeset promašenih slobodnih bacanja, se ne može pobediti Crvena zvezda.
Ekipi Crvene zvezde puno sreće u narednim utakmicama, a mi se okrećemo narednom protivniku.
Risto Dangubić, Čestitao bih ekipi Crvene zvezde na pobedi. Mi smo odigrali dobro u odbrani, u napadu smo promašili dosta slobodnih bacanja i imali mnogo izgubljenih lopti što je dovelo do poraza.
Želim im sve najbolje u nastavku sezone, mi se okrećemo narednim utakmicama.
Miloš Obrenoveć, Čestitam mojim momcima na pobedi, takođe čestitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri, mi se okrećemo sledećoj utakmici a ekipi Stara želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Filip Branković, Čestitam mojim saigračima na pobedi, bilo je malo pada u trećoj četvrtini ali uspeli smo da popravimo igru u četvrtoj četvrtini i pobedimo. Ekipi Stara puno sreće u nastavku lige.

More in Aktuelno