2.MLS

2.MLS, Star – Vrbas, 78:77

2.MLS, Star – Vrbas, 78:77

Utakmica 11 kola Druge Muške Lige Srbije održana je u Novasadskom Spensu bez prisustva publike. Ekipa Vrbasa bolje otvara prvu četvrtinu i dobija je rezultatom 19/21 , takođe bolja igra ekipe Vrbasa se nastavlja i u drugoj četvrtini koju dobijaju rezultatom 25/27. Takođe i u trećoj četvrtini gosti boljom igrom i raspoloženim Đurovićem dobijaju ovaj deo igre rezultatom 13/19. Domaća ekipa Stara uspeva da konsoliduje redove i u poslednjoj četvrtini i uspeva da dobije ovu četvrtinu rezultatom 21/10 i ostvari minimalnu ali veoma važnu pobedu. Od pojedinaca na utakmici istakli su se Ivan Đurović igrač Vrbasa koji je postigao 21 poen i igarač ekipe Stara koji je bio i najbolji igrač na utakmici Dušan Stojičić koji je postigao 27 poena i imao 14 skokova.
Dimitrije Živković, Jako tvrda utakmica od samog početka, mi smo loše ušli u utakmicu što su gosti iz Vrbasa dobro koristili tokom većeg dela meča. Tek u četvrtoj četvrtini uspevamo da se vratimo u utakmicu i minimalnnim rezultatom ostvarimo pobedu. Da je kojim slučajem ekipa Vrbasa pobedila bilo bi zasluženo, u svakom slučaju čestitam ekipi Vrbasa na odličnoj i fer igri kao i mojim momcima na pobedi, okrećemo se sledećoj utakmici.
Dušan Stojičić, Jako bitna pobeda za nas, ušli smo jako stegnuto u utakmicu jer smo znali da je ovo jako bitan meč za drugi deo takmičenja, sva sreća uspeli smo da pobedimo. Čestitao bi mojim saigračima na pobedi kao i ekipi Vrbasa na odličnoj igri.

More in 2.MLS