Некатегоризовано

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Spartak, 99:40

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Spartak, 99:40

Duel dva neravnopravna protivnika. U prvoj deonici Spartaku je trebalo pet i po minuta do prvih poena, ali to je praktično bila jedina četvrtina u kojoj je vladala kakva – takva neizvesnost. Sve dileme su rešene u drugoj deonici kada su domaće napravile seriju od 21:0. Spartaku je opet trebalo pet i po minuta do prvih poena. Vođstvo Vojvodine je konstantno raslo, pa i u poslednjoj četvrtini kada je trener domaćih Jovanović dao šansu mladim igračicama.
Aleksandar Jovanović, Moram biti zadovoljan kada se pobedi sa ovolikom razlikom, mada je bilo nekih grešaka. Zadovoljan sam pristupom, jer su igračice ozbiljno shvatile meč iako imamo veći kvalitet. Nije bilo opuštanja i pokazali smo da smo pretendent na najviši plasman.
Jovana Jovović, Bili smo bolji u svim elementima igre. Ozbiljno smo ušle u meč, sa pristupom da ne gledamo ko nam je rival, već da ispunimo sve što treba da dođemo do pobede. Fokusirani smo na to da ostvarimo cilj u ovom prvenstvu.
Goran Krstajić, Ovo je bila više test utakmica za ono što nam predstoji u nastavku prvenstva. Podbacili smo pre svega zbog velikog broja izgubljenih lopti, a omogućili smo protivniku velik broj skokova u napadu. Vojvodini čestitke na zasluženoj pobedi, a nas očekuje grčevita borba za opstanak.
Marina Krnjajski, Da smo igrali više timski, mislim da ne bismo doživele ovako ubedljiv poraz. Tek kasnije smo zaigrale za nijansu bolje, ali nedovoljno da se suprotstavimo kvalitetnom protivniku.Moramo da probamo da otklonimo brojne nedostatke u nastavku prvenstva.

More in Некатегоризовано