Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Borac, 66:92

RODA JLS, Smederevo 1953 – Borac, 66:92

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“BORAC“ pokazala svoj neosporni kvalitet i zasluženo slavila.
Ivan Mijatović, S obzirom na okolnosti,odigrana je zanimljiva utakmica i osim krajnjeg rezultata,mogu da budem zadovoljan onim što smo prikazali.Mislim da smo danas u odnosu na prethodne susrete odigrali na višem nivou,a raduje što smo skok,gde nije bila neka velika razlika.Mala rotacija igrača i ovog puta dovela je do pada u drugom poluvremenu,što je protivnik znalački iskoristio i pokazao da je od nas kvalitetniji.
Aleksandar Milutinović, Čestitam Borcu na pobedi jer su iskoristili dužu klupu i naš pad u trećoj četvrtini.Prvo poluvreme smo dobro odigrali,možda najbolje do sada,a žao mi je što pri kraju druge deonice nismo poveli.Sve u svemu gosti su u nastavku bili bolji i zasluženo slavili.
Dejan Tomić, Smederevu čestitam na fer i korektnom izdanju,a mojim momcima na pobedi.Ovo je za nas vrlo bitan uspeh,mada veći deo prvog poluvremena nije bio na očekivanom nivou.Imali smo veću rotaciju,više snage u nogama i odgovorniju igru u nastavku,što je na kraju i presudilo.
Stefan Janković, U početku nismo baš najbolje ušli u utakmicu,zbog čega je jednim delom bio neizvestan rezultat.U nastavku smo ispoštovali dogovor iz svlačionice,nametnuli smo naš ritam i meč uspešno kraju.

More in Aktuelno