Aktuelno

RODA JLS, Star – Dynamic VIP PAY, 55:112

Od samog početka meča gosti iz Beograda ekipa Dynamica kreće silovito kako u odbrani tako i u napadu i dobija prvu četvrtinu rezultatom 11/28. Takođe i drugoj četvrtini gosti dominirju u svim elementima igre i dobijaju i ovu četvrtinu rezultatom 14/38. U trećoj četvrini se nastavlja dominacija ekipe Dynamica i ova četvrtina se završava rezultatom 13/30, domaća ekipa Stara tek u poslednjoj četvrtini pokazuje nešto bolju igru i dobija samo ovu četvrtinu rezultatom 17/16. Od pojedinaca na meču istakao se igrač Dynamica Ilija Milijašević koji je postigao 21 poen i u domaćoj ekipi Stara najbolji je bio Aleksa Ivanović koji je postigao 13 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitao bih ekipi Dinamika na ubedljivoj pobedi, u potpunosti su nas nadigrali i pokazali zašto su verovatno glavni favoriti za titulu. Mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Aktavisa koja će nam mnogo značiti u borbi za plej of.
Aleksa Ivanović, Čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi, mi se okrećemo narednoj utakmici protiv ekipe Aktavis.
Saša Nikitović, Jedna kvalitetna utakmica sa odličnim procentima realizacije. Odlično smo otvorili utakmicu sa energijom i koncetracijom na meč. Uspeli smo da razigramo sve igrače, jer nam je to neophodno jer mi nismo dugo bili u takmičarskom ritmu zbog korone.
Ilija Milijašević, Dugo nismo igrali i željni smo utakmica i igre.Maksimalan respekt i prilaz utakmici smo prikazali danas. Igrali smo iz odbrane napad a iz toga smo imali i odlične procente šuta. Hvala domaćinima Stara na korektnoj i poštenoj utakmici.

More in Aktuelno