2.MLS

2.MLS, BKK Radnički – Beovuk 72, 94:99

2.MLS, BKK Radnički – Beovuk 72, 94:99

Mali gradski derbi odigran na Krstu između ekipa Bkk Radnički i Kk Beovuk doneo je dva totalno drugačija poluvremena za obe ekipe. U prvom poluvremenu ekipa Bkk Radnički je dominirala u sveim segmentima igre i lako pronalazila rešenja za zonu protivničke ekipe. Pre svega sjajnom igrom u napadu Radnički je tišao na odmor sa prednošću od 12 poena. U nastavu utakmice ekipa Beovuka je polako topila prednost Krstaša i pred poslednju četvrtinu ušla sa zaostatkom od samo 4 poena. Ekipa Radničkog se držala do 2,5 min pred kraj kada je Beovuk izjednačio i poveo prvi put posle uvodnih minuta utakmice i pobedio najvećom razlikom kojom su vodili tokom utakmice od 5 poena.
Nebojša Knežević, Prvo bih želeo da čestitam ekipi Beovuka na pobedi. Moji igrači su odigrali prvo poluvreme fenomenalno nošeni sjajnom ekergijom sa poršle utakmice protiv Borcalj iz Zemuna. U drugom poluvremenu je usledio pad, pre svega zbog opterećenosti naših igrača iz startne petorke faulovima i povredom našeg kapitena pred kraj poluvremena i nekim nerazjašnjenim okolnostima. Takođe u nekom momentima pred kraj utakmice smo delovali brzopleto. Vraćamo se treningu i nastavljamo da radimo i okrećemo se najvažnijoj utakmici u sezoni protiv Proletera.
Marko Krtinić, Čestitam ekipi Beovuka na pobedi jer pobedi se u zube ne gleda. Moji saigrači su dali sve od sebe, borili smo se od početka do kraja. Udrugom poluvremenu smo igrali bez kapitena koji nam dosta znači u odbrani i zbog svoje enegrije koju nam pruža dok je u igri. Napad smo igrali veoma dobro ali nismo mogli da zaigramo adekvatnu odbranu kakvu smo mi hteli jer smo bili preopterećeni faulovima od početka utakmice. Okrećemo se narednom protivniku.
Nikola Stanić, Izuzetno teška i bitna utakmica za nas posle poraza u Zrenjaninu. Nagomilale su nam se utakmice i jednostavno ovo je bio prioritet da se dobije obzirom da nas čekaju dve teške utakmice za vikend i u sredu. Prvo poluvreme nismo bili na nivou obzirom da smo primili suviše veliki broj poena – 56 ali smo zaigrali mnogo jaču i čvršću odbranu pre svega kontrolisali skok u drugom poluvremenu i jednostavno mislim da je to prelomilo utakmicu. Čestitao bih ekipi Radničkog i poželeo im puno sreće u nastavku takmičenja.
Igrač Hinić Filip, Pa, brili smo se celu utakmicu, bila je stvarno odlična utakmica, dali smo sve od sebe, grizli smo u odbrani i napadu i to je presudilo. To su utisci.

More in 2.MLS