Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Crvena zvezda KOMBANK, 36:89

TRIGLAV ŽKLS, Hisar – Crvena zvezda KOMBANK, 36:89

Od početka meča su gošće iz Beograda pokazale zašto su na prvom mestu,i već posle prve četvrtine se znao pobednik.Domaćin je uspeo da se vrati u meč u drugoj i trećoj četvrtini ali to je bilo sve.Igračice Crvene Zvezde su rutinski priveli utakmicu kraju i potpuno zasluženo pobedile.Zečević Dunja je „održala“čas košarke i potpuno zasluženo je najbolja igračica lige.
Kostić Ivan Hisar, Čestitam ekipi Crvene Zvezde na zasluženoj pobedi i poželeo bi im da samo ovako nastave,nama ostaje da nađemo sebi ravnog protivnika kako bi upisali prvu pobedu.
Žižić Mila Hisar, Sve čestitke sjajnoj ekipi iz Beograda na fer i korektnoj igri,iz ove uakmice moramo da izvučemo sve najbolje treba će nam za naredne mečeve.
Nemanja Planojević Crvena Zvezda, Mogu da ocenim da je utakmica bila vrlo borbena svih 40 minuta bez obzira na rezultat i to su utakmice kakve nama trebaju.Čestitao bih ekipi Hisara,mojim devojkama nemam šta zameriti.
Zečević Dunja Crvena Zvezda, Utakmica je bila odlična i borbena,mi smo navikli na takve utakmice i ovo je tek zagrevanje za kakve nas utakmice očekuju.Sve čestitke domaćinu i sreću u danjem toku prvrnstva.

More in Aktuelno