Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 61:67

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 61:67

Utakmica 10. kola Triglav Kadetske Lige Srbije između ekipe Stara iz Novog Sada i gostujuće ekipe Sloge iz Kraljeva. Ekipa Stara bolje ulazi u utakmicu i dobija prvu četvrtinu rezultatom 25/12 već u drugoj četvrtini ekipa Sloge promenom u odbrani pravi preokret i dobija drugu četvrtinu rezultatom 13/21, u trećoj četvrtini domaća ekipa uspeva malo da poveže redove ali i ovu četvrtinu dobija ekipa Sloge rezultatom 18/22, takođe i poslednju četvrtinu dobija ekipa Sloge rezultatom 5/12 i zasluženo slavi.
Nikola Dulejan, Čestitao bih ekipi Sloge na saluženoj pobedi a što se tiče moje ekipe nemam puno šta da kažem sem da ništa što smo se dogovorili nije bilo ispoštovano, moramo što pre ispravljati greške kako se ovo ne bi ponovilo.
Mitar Bošnjaković, Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobedi, mi smo dobro ušli u meč i dobili prvu četvrtinu ali posle te četvrtine smo stali u napadu i nismo mogli ništa da pogodimo.
Saša Đorđević, Ogromna pobeda za našu ekipu koja će poslužiti kao motivacija za dalji rad. Čestitao bih ekipi Stara na fer i korektnoj igri i poželeo im sreću u nastavku takmičenja.
Filip Stančević, Čestitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri i mojim momcima na borbenosti i zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno