2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Radnički, 34:62

2.ŽLS, Ljubovija – Radnički, 34:62

Fer i korektna igra u kojoj je domaćin pružio slab otpor. Gostujuća ekipa ubedljivo dolazi do pobede.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Radničkom na pobedi. Od prvog minuta su pokazali više želje i volje, naravno i kvalitet je na njihovoj strani. Danas nismo igrali na svom nivou igre. Napadački smo bili jako loši, što i statistika pokazuje. Bili smo daleko ispod proseka.Mislim da smo na ovoj utakmici postigli najmanji broj poena od kako je počela sezona.napadački smo bili loši. Nismo primili puno poena ali dobra odbrana bez dobrog napada ne donosi rezultat. Potreban nam je dobar šuter. Devojke koje dolaze sa strane ne treniraju tako da se nadam da ćemo stvoriti bolju ekipi i tako dolaziti do boljih rezultata.
Iva Perić, Prethodne dve utakmice su bile dobre. Ovu utakmicu smo se opustile, nismo mogle da se sastavimo, pogotovu u prvom poluvremenu.Mislim da možemo mnogo bolje. Ovo nije naš maksimum i možemo mnogo bolje od ovoga. Čestitam gostujućoj ekipi na pobedi i fer i korektnoj igri.
Filip Borijanović, Od samog starta utakmice smo nametnuli svoj ritam, koji smo održali do samog kraja utakmice, zahvaljujuči svojim igračima na borbenosti i zbog onoga što smo vežbali na treninzima i primenili sada. Zahvaljujem se domaćij ekipi na fer i korektnoj igri.
Jelena Novković, Želim da čestitam svojoj ekipi na pobedi. Ovo je bitna pobeda. Malo nas je virus poremetio, nismo mogle da se spremimo kako smo hteli. Čestitam domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.

More in 2. ŽLS