1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Partizan 1953, 80:64

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Partizan 1953, 80:64

Domaći tim je od starta bio u vođstvu, a prva osetnija prednost iznosila je 7 poena (10:3). Gošće nisu supevale da zaustave ofanzivne akcije Vojvodine. Na poluvremenu rezultat je bio 42:29.
U drugom delu u gostujućoj ekipi odličan učinak imala je Sofija Olić, ali je domaća ekipa nastavila da uvećava prednost koja je u nekoliko navrata iznbosila maksimalnih 22 poena. Pobeda Vojvodine 021 ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.
Aleksandar Jovanović, Zadovoljan sam više rezultatom nego igrom. Iamli smo neke početničke greške u organizaciji napada, a naročito u odbrani. Borbenost je bila na solidnom nivou nekih 35 minuta, sve dok nije obezbeđena pobeda. Važno je da smo se vratili na pobednički kolosek pred subotnji meč sa jakom ekipom Kraljeva.
Jovana Adamović, Posle poraza od Radivoja Koraća smo se sabrali, analizirali greške i koncentrisali se na ovaj meč. Sve je solidno funkcionisalo i najvažnije je da smo izborili pobedu pred seriju teških mečeva koji nam predstoje.
Slađan Ivić, Čestitke domaćem timu. Mi smo došli u „rovitom“ sastavu i u ovom trenutku nismo mogli više, tako da nisam nezadovoljan. Zadovoljan sam činjenicom da u poslednjih mese dana , od kada sam preuzeo tim, igramo bolje nego na početku sezone.
Sofija Olić, Domaći tim je bio bolji. Platili smo ceh skraćenoj rotaciji. To je najviše uticalo na rezultat. Igračice koja su nastupile dale su maksimum, ali nismo mogle više da postignemo.

More in 1.ŽLS