2.MLS

2.MLS, Slodes – Vrbas, 123:73

2.MLS, Slodes – Vrbas, 123:73

Utakmica devetog kola Druge muške lige Srbije između Slodesa i poslednje plasiranog Vrbasa protekla je u potpunoj dominaciji domaćina. Od samog starta ekipa Slodesa je nametnula svoj ritam i iskoristila dužu rotaciju, tako da prvih deset minuta završava sa blagom prednosti od pet poena ( 22:17 ). U nastavku utakmice i pored velike rotacije igrača kod Slodesa, razlika je samo rasla tako da na kraju zasluženih 123 : 73. Kod gostiju u porazu se istakao Đurović sa 25 poena, dok kod domaćina mladi organizator igre Strinić sa 26 poena.
Marko Boras, Znali smo da nam dolazi Vrbas ekipa koja nije osetila draž pobede u dosadašnjem takmičenju. Međutim nismo dozvolili da nas taj podatak zavara i maksimalno smo ozbiljno prišli utakmici. Rezultat nam je dozvolio da u igru ubacimo i igrače koji su u manje igrali do sada. Oni su fenomenalno iskoristili svoju šansu i pokazali da u nastavku sezone se može ozbiljno računati na njih. Ekipi Vrbasa želim sreću u ostatku sezone.
Mateja Strinić, Ispoštovali smo instrukcije stručnog štaba, maksimalno ozbiljno prišli utakmici i zasluženo pobedili. Ekipi Vrbasa želimo sve najbolje i sreću u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS