Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – SPD Radnički d.o.o., 68:74

TRIGLAV KLS, Star – SPD Radnički d.o.o., 68:74

Utakmica 7. kola Triglav Kadetske Lige Srbije između ekipe Stara iz Novog Sada i gostujuće ekipe Radničkog iz Kragujevca. Ekipa Radničkog mnogo bolje ulazi u utakmicu i dobija prvu četvrtinu rezultatom 9/22. Ekipa Stara popravlja igru u odbrani i dobija drugu četvrtinu rezultatom 19/11. U trećoj četvrtini vodi se izjednačena borba i ova četvrtina se završava rezultatom 20/20. Četvrtu četvrtinu dobija gostujuća ekipa Radničkog minimalnim rezultatom 20/21. I ostvaruje pobedu rezultatom 68:74. Igrač utakmice je bio Vuk Kovijanić iz ekipe Stara koji je upisao 26 poena iz ekipe Radničkog istakao se Vidosavljević Uroš koji je postigao 21 poen.
Mile Medaković, Čestitam ekipi Radničkog na fer i korektnoj borbi i zasluženoj pobedi. Loša prva četvrtina nas je koštala poraza. Pohvalio bih moje momke za zalaganje i energiju, ovaj poraz ide na mene. Okrećemo se sledećem protivniku, ekipi Radničkog želim sreću u nastavku takmičenja.
Vuk Kovijanić, Želeo bih da čestitam ekipi Radničkog na pobedi, a mojim saigračima na borbenosti. Utakmicu je presudila dominacija ekipe Radničkog u skokovima kao i naš loš šut iz igre. Mi se okrećemo sledećim utakmicama, a ekipi Radničkog želim puno sreće u daljem takmičenju.
Bojan Erić, Čestitam svojim igračima na pobedi, a ekipi Stara na dobroj i fer igri. Utakmica je bila izuzetno zanimljiva sa dosta uspona i padova, ali to je očekivano, mi nismo uspeli da se rezultatski odvojimo na malo veću prednost i zbog toga nismo uspeli da privedemo mirnije utakmicu kraju. Sve čestitke ekipi Stara i puno sreće u nastavku takmičenja.
Uroš Vidosavljević, Čestitam ekipi Stara na dobroj igri a mojim saigračima na pobedi. Izuzetno bitna pobeda za nas za nastavak sezone. I poželeo bih ekipi Stara sreću u nastavku sezone.

More in Aktuelno