Aktuelno

RODA JLS, Star – Sloboda, 63:77

RODA JLS, Star – Sloboda, 63:77

Utakmica 6 kola Roda Juniorske Lige Srbije između domaćina ekipe STAR-a iz Novog Sada i gostujuće ekipe SLOBODE iz Užica, prva četvrtina je minimalnim vođstvom pripala ekipi SLOBODE rezultatom 18/20, takođe gosti pokazuju bolju igru i u drugoj četvrtini koju dobijaju rezultatom 17/23. Nakon odmora domaća ekipa STARA popravlja svoju igru pre svega zahvaljujući jačoj odbrani i dobija treću četvrtinu rezultatom 19/15, međutim gosti iz Užica u poslednjoj četvrtini pokazju zašto su i posle 6 kola ne poražena ekipa u Roda Juniorskoj Ligi Srbije, rezultat četvrte četvrtine je iznosio 9/19 za gostujuću ekipu. Najbolji igrač utakmice je bio Blagojević Nikola koji je upisao 22 poena iz redova SLOBODE dok je pored njega takođe njegov saigrač Matić Čedomir upisao 12 poena i 13 skokova, kod domaćina ekipe STARA istakli su se Mulabdić Mateja 13 poena, 10 skokova i Bijelić Goran koji je postigao 15 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Slobode na zasluženoj pobedi. Sa velikim brojem izgubljenih lopti ne može se dobiti ovako dobra ekipa Slobode. Okrećemo se narednoj utakmici protiv ekipe Vojvodine.
Mateja Mulabdić, Nismo ušli kako treba u igru, promašili smo dosta otvorenih šuteva, pogotovo za tri poena, što je za nas loše jer generalno uzimamo dosta šuteva za tri poena. Nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice vezane za odbranu. Sve čestitke protivničkoj ekipi i treneru.
Branko Knežević, Odigrali smo jednu tvrdu i zahtevnu utakmicu. Uspeli smo da zustavimo domaćina na malom broju poena. Ekipi Stara želim puno sreće u nastavku takmičenja
Nikola Blagojević, Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri. Bila je izuzetno teška utakmica.

More in Aktuelno