2. ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 46:68

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 46:68

Fer i korektna igra u kojoj je domaćin pružio slab otpor. Gosatujuća ekipa ubedljiva i u odbrani i u napadu.
Retar Arsenović, Čestitam ekipi Mileševke. Zaslužena pbeda. Videlo se od prvog minuta utakmice da je bolji tim i iskusniji od nas. Mi smo odigrali jako jako loše u napadu.Za dve četvrtine postigli smo 18 poena. Imali smo propusta u odbrani. Naša ekipa ima problem sa napadom što se vidi i po broju poena. Nadam se da ćemo u nastavku doći do igre koju želimo. Problem ekipe je i to što ne treniraju iskusnije igračice. Pola tima nam je mlad tim sastavljen od kadetkinja. One su neiskusne i za njih treba vremena.
Valentina Vasiljević, Čestitala bih protivničkoj ekipi na pobedi. Mi smo odigrale jako loše utakmicu. Napadački smo bile jako loše a ni odbrana nam nije išla kako treba. Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje.
Nada Cmiljanović – Žunić, Hvala na čestitkama. Zahvaljujem se ekipi Ljnjubovije na vrlo fer i korektnoj igri. Viidi se da je mlada ekipa i da je željna dokazivanja. Ima dosta kadetkinja u ekipi i svaka čast na borbenosti, zalaganju i prikazanoj igri. Budućnost je pred njima. Želim im sve najlepše u nastavko takmičenja.
Nataša Bučevac, Hvala vam na čestitkama. U početku smo upli vrlo ozbiljno i u prvoj četvrtini stekle dvocifrenu prednost koja se do kraja utakmice povećavala. Utakmicu smo mirno privele kraju. Čestitam ekipi Ljubovije i fer igri i puno sreće u nastavku sezone.

More in 2. ŽLS