2.MLS

2.MLS, Slodes – Borac Zemun, 104:73

2.MLS, Slodes – Borac Zemun, 104:73

Prva četvrtina utakmice sedmog kola između Slodesa i Borca je prošla u dosta izjednačenoj borbi koja se završava sa blagim vođstvom domaćina ( 27:21 ). Kod gostiju osetio se izostanak njihovog najboljeg igrača Čelebića i nisu imali dovoljno raspoloženih igrača da pariraju raspoloženim igračima Slodesa. Kraća rotacija Borca i odlično šutersko veče Slodesa je odlučilo pobednika ovog meča. Jedini raspoloženi kod gostiju su bili Dautović 18 poena i Koračin 21 poen. Sloedes je do pobede vodio Karadžić sa 31 poenom ( 15-9 za tri poena ) i novajlija Mijović sa 18 poena.
Marko Boras, Veoma važna pobeda za nas posle dva poraza, spremili smo se za ekipu Borca koja igra najbolje u prvenstvu. Došli su bez poraza ali oslabljeni za izostanak najboljeg igrača Nina Čelebića. Pobedili smo u skoku, imali smo fantastičan šut za tri poena, tako da mislim da smo zasluženo pobedili. Okrećemo se sledećem protivniku, a to je ekipa Proletera u našoj hali.
Nikola Hristov, Jako bitna pobeda za naš mlad tim, posle dva poraza imali smo odličan period na treningu i konsolidovali smo snage i uspeli smo da ispoštujemo dogovor i pobedimo
Vedran Popović, Teška utakmica, rezultat zaslužen. Čestitam domaćinu na pobedi, nama je teško bilo bez najboljeg igrača pogotovu što imamo mlad tim. Veliko iskustvo za naše mlade igrače, a poraz možda i dolazi u pravom momentu za nas.

More in 2.MLS