Некатегоризовано

RODA JLS, Smederevo 1953 – Sloboda, 64:85

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,gde je oslabljena ekipa KK“SMEDEREVO 1953“ pružila solidan otpor kvalitetnijoj ekipi KK“SLOBODA“, koja je odnela potpuno zasluženu pobedu.
Ivan Mijatović, Čestitam ekipi Slobode na izuzetnoj igri i korektnom ponašanju.Bili smo lišeni pomoći Milovanovića,koji je bitna karika u našem timu.U prvom poluvremenu smo imali neki priključak,ali smo u nastavku loše odigrali ¾ i tu se prelomila utakmica.Bez dileme presudio je kvalitet i njihova visina što na kraju govori i rezultat.
Aleksandar Milutinović, Veći broj skokova,realizovani kontra napadi i duža klupa su presudili na ovoj utakmici.Borili smo se koliko smo mogli, ali je protivnik bio bolji i ja im u to ime čestitam na zasluženom uspehu.Verujem da ćemo već protiv Vojvodine biti kompletni, a to znači da očekujem i bolju igru.
Branko Knežević, Zahvalio bih se domaćinu na ukazanom gostoprimstvu, a igračima na fer i korektnoj igri.Duža klupa i dominacija u visini su bila naša velika prednost.Domaćin je bio oslabljen neigranjem A.Milovanovića čime nam je umnogome bio olakšan posao.Pobedili smo lakše nego što smo očekivali i sada se okrećemo narednom rivalu.
Čedomir Matić, Pružili smo svoj maksimum i kao rezultat toga je ubedljiva pobeda.Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice ,bili bolji u skoku i zasluženo slavili.Uz sve to do izražaja je došla naša snaga,brzina i preciznost.

More in Некатегоризовано