2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Bor RTB, 108:102

2.MLS, Mladost SP – Bor RTB, 108:102

Košarkaši Mladosti su u 6. kolu Druge lige Srbije ostvarili drugu ovosezonsku pobedu, dok je njihovim protivnicima ekipi Bora ovo šesti poraz u sezoni. Mladost-Bor108:102Naizgled lakši meč, sa ekipom koja je bez pobede na začelju tabele, i posle solidne prednosti Mladosti od desetak poena u drugom poluvremenu, sve se pretvorilo u pravu dramu. Čak dva produžetka su domaćinima bila potrebna da ostvare pobedu. Očigledno da Mladost još nema pravu i uigranu ekipu, spremnu da iznese meč do kraja onako kako ga i započne.Najefikasniji kod Mladosti su bili Marković sa 22, Nešić sa 19, Nikolić 18 i Đorđević 16 poena. Za Bor najviše pogodaka je postigao Rakočević 35 i Veličković 24 poena.
Zlatan Rakić – Mladost SP, Opet smo pokazali velike oscilacije u igri. Umesto da mirno privdemo utakmicu kraju, mi smo dozvolili protivniku da izjednači i odvede meč u produžetak. Težkom mukom smo iščupali pobedu u drugom produžetku. Čestitam ekipi Bora na dobroj igri. Nama ostaje da još mnogo toga popravimo u igri.
Aleksandar Nikolić – Mladost SP, Teška i naporna utakmica. Prokockali smo sigurnu prednost i to nas je umalo koštalo poraza. Čestitam ekipi Bora na dobroj igri i izuzetnoj borbenosti.
Miloš Nejkov – Bor RTB, Čestitam ekipi Mladosti na pobedi. Bili smo jako blizu preokreta ali na kraju nismo uspeli da ostvarimo prvu pobedu.
Đorđe Rakočević – Bor RTB, Žao mi je cele ekipe zbog nesrećnog poraza.Posle zaostatka od 15 poena, uspeli smo da se potpuno vratimo u meč i izborimo produžetak. Imali smo meč u rukama
na kraju prvog produžetka ali smo propustili šansu.

More in 2.MLS