Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – SPD Radnički d.o.o., 62:71

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – SPD Radnički d.o.o., 62:71

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj borbi, igralo se poen za poen, a na kraju prvog desetominutnog perioda ekipa Partizana je otišla s prednošću od 14:12. Tokom druge četvrtine košarkašice Partizana su uspele da uspostave kontrolu i snažnom igrom u odbrani i organizovanim napadom uspele su u jednom momentu da stignu do prednosti i od plus sedam. Međutim, uspela je ekipa Radničkog da konsoliduje svoje redove i na poluvreme se otišlo pri rezultatu 29:27 za domaću ekipu. Treća četvrtina je u potpunosti pripala ekipi Radničkog, i predvođene Andrijanom Vuković uspele su da preokrenu rezultat i u poslednju deonicu uđu s prednošću od plus devet (42:51). U poslednjoj četvrtini igralo se veoma čvrsto, pokušale su igračice Partizana da stignu prednost protivničke ekipe, ali košarkašice Radničkog su uspele da sačuva prednost stečenu tokom treće četvrtine i na kraju da slavi rezultatom 62:71.
Ivan Vasilijević, Odlučila je veća želja Radničkog. Izašli smo posle poluvremena kako nije trebalo, odrazilo se na igru. Dozvolili smo sebi kao svaki put dosta promašenih otvorenih šuteva, zicera i slobodnih bacanja. To nas je sada skupo koštalo iako smo imali dominaciju u skoku to nismo mogli da realizujemo.
Milica Mrkela, Dobro smo ušle u utakmicu, imale smo prednost, dobru energiju. Posle poluvremen usledio je žestok pad u igri. Mislim da su igračice Radničkog bile brze i borbene, a mi smo promašile veliki broj šuteva za dva poena i slobodnih bacanja, a to nije smelo da se dogodi.
Branko Zečević, Utakmica je bila neizvesna. Ova ekipa Partizana stvarno ima svetlu budućnost. Imaju izuzetno mnogo talentovanih igračica. Vidi se dobar rad u principu sve su to devojke 2005. Godište. Mi smo znali da agresivnošću neku visinu. Igrali smo agresivno gotovo sve vreme i na kraju je to urodilo plodom. Čestitam igračicama Partizana i njihovom treneru na dobrom radu i videćemo šta će biti sledeći put.
Andrijana Vuković, Želim da se zahvalim protivničkoj ekipi na lepom gostoprimstvu. Čestitam svojim igračicama na pobedi. Lepo smo se borile i ispoštovale dogovor.

More in Aktuelno