1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Crvena zvezda KOMBANK, 75:86

1.ŽLS, Radivoj Korać – Crvena zvezda KOMBANK, 75:86

Ekipa Crvene Zvezde je u meč ušla sa znatno većom željom i energijom. Oni su serijom od 12:0, već u šestom minutu poveli sa 17:4. Svaki put kada bi ekipa Koraća pokušala da izjednači rezultat, ekipa Zvezde je odgovarala novom serijom poena. Domaći tim je u nekoliko navrata prilazio na 5 poena zaostatka, ali sigurna ekipa Zvezde nije dozvoljavala preokret. Katanić i Naumčev su bile najefikasnije u pobedničkom timu sa po 23 poena,a pratila ih je sa svojih 22 poena Maša Janković. U timu Koraća Mitrović je postigla 15 poena, Vukosavljević 14, Selaković 13, Stojiljković 12 i Haines 11 poena.
Zoran Akanović, Čestitao bih ekipi Crvene Zvezde na zasluženoj pobedi. Prikazali su veću želju i energiju od nas. Sledeća utakmica je već za tri dana , moramo da dignemo glave i da se što pre vratimo na pravi kolosek.
Tina Selaković, Loše smo ušli u utakmicu, jako nervozno, što nas je kansije koštalo pobede. Čestitala bih ekipi Crvene Zvezde na fer igri i pobedi, a mojoj ekipi na borbi. Nadam se da ćemo izvući pouku iz ove utakmice i pokazati da smo pravi tim u nastavku.
Dragan Vuković, Ovo je možda najteža utakmica u sezoni za nas. Ja smatram Korać jednim od favorita i najboljih ekipa u ligi i gostovanje njima je stvarno teška utakmica. Bilo je fizički jako zahtevno, ali uspeli smo da izdržimo do kraja , imali smo sve vreme utakmicu pod kontrolom. Čestitam ekipi Koraća na dobro prikazanoj igri i želim im sreću u nastavku sezone.
Nevena Naumčev, Prvo bih čestitala protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri, a mojoj ekipi na pobedi. Bila je veoma teška utakmica. Idemo u dalje pobede.

More in 1.ŽLS