Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 112:58

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 112:58

U drugom kolu Triglav kadetske lige Srbije Partizan je upisao drugu pobedu nakon što su bili bolji od ekipe Konstantina. Domaćin je tokom cele utakmice kontrolisao rezultat. Kadeti Partizana su došli do dvocifrene prednosti u prvom poluvremenu i na odmor otišli sa plus dvadeset, dok su je u drugom poluvremenu, sigurnom i kvalitetnom partijom, još više povećali. Gosti su se trudili i borili da spuste prednost ali su domaćini pre svega brzom tranzicijom i dobrim protokom lopte došli do sigurne pobede. Istakli su se Šarenac sa 24 poena, Krstić sa 22 i Tojagić sa 20 kod domaćina, dok je kod gostiju najbolji pojedinac bio Ristić koji je zabeležio 17.
Simanić B., Odigrali smo jednu dobru, pre svega napadačku utakmicu. Čestitam mojim momcima na pobedi a protivničkoj ekipi sve čestitke na fer i korektnoj utakmici i poželeo bih im sreću u nastavku prvenstva.
Šarenac N., Pre svega bih čestitao protivniku i svojim saigračima. Danas smo odigrali odličnu utakmicu i pokazali veliku želju, pogotovo na ofanzivnom skoku. Odličan je bio protok lopte i dobro trčanje u tranziciji, koje je presudilo današnji rezultat. Ostaje nam da se fokusiramo na sledeće gostovanje protiv KK Star – a.
Radović M., Prvo bih čestitao Partizanu na kvalitetnoj selekciji i na odličnoj igri. Mi smo se plasirali u ovu ligu da stičemo iskustvo i da naše igrače razvijamo kroz nju. Mislim da smo se dobro borili, pogotovo u prvom poluvremenu. Neko moje mišljenje je da je rezultat i previsok s obzirom na našu borbu. U nastavku ćemo pokušati da unapredimo naš sistem igre, a Partizanu želim sve najbolje u nastavku lige.
Ristić A., Borili smo se većinom utakmice dok na kraju nismo pali, moguće zbog razlike. Ja sam zadovoljan kako je naš tim igrao s obzirom na odnos snaga i uz činjenicu da smo iz manjeg grada. Sve u svemu trudili smo se i nećemo tužni otići kući.

More in Aktuelno