Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Hisar, 45:41

TRIGLAV ŽKLS, Partizan 1953 – Hisar, 45:41

Utakmicu je bolje otvorila ekipa „Partizana 1953“ iz što im je omogućilo da nakon prve četvrtine povedu 10:7. U drugoj četvrtini vodila se neizvesna borba, bila je rezultatska klackalica u kojoj su se bolje snašle košarkašice Partizana i sa dva pogotka u poslednjih 30 sekundi otišle na poluvreme s prednošću 24:19. Drugo poluvreme rezultatska klackalica je na kraju prevagnula u korist košarkašica Partizana. Košarkašice Hisara imale su dosta promašenih zicera, a ekipa Partizana skokovima u napadu osigurale su prvu pobedu u Prvenstvu.
Ivan Vasilijević, Prva utakmica je uvek najteža u Prvenstvu. Spremali smo se dugo za početak ove Lige. Presudilo je to što smo imali više skokova u napadu. Mislim da smo mogli mnogo ranije da privedemo ovu utakmicu kraju. Imali smo dosta promašenih zicera i mnogo nerealizovanih bacanja, što je neka boljka koja nas prati tokom pripremnog perioda. Moraćemo da radimo na našoj koncentraciji. Mislim da su devojke bile veoma borbene, dale su sve od sebe, ako nastavimo tako i dalje i budemo imali taj stav mislim da nećemo imati problem.
Milica Mrkela, Lepo smo ušle u utakmicu, ali smo imale oscilacije. Nekada smo igrale loše, nekada dobro, ali ipak naša borbenost je presudila.
Ivan Kostić, Utisci su veoma pozitivni pošto je mlada ekipa u pitanju i one kratko treniraju zajedno. Imali smo dva promašena zicera kada smo gubili 4 razlike, moglo je to da bude i drugačije. Na kraju je Partizan zasluženo pobedio.
Mila Žižić, Dale smo sve od sebe, ali smo igrale protiv protivnica koje su mnogo iskusnije od nas. Ovo nam je bila prva utakmice i zadovoljna sam našom igrom. Čestitam svojim saigračicama, a i ekipi Partizana na pobedi.

More in Aktuelno